Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus13g18kcal0.4g0.2g1.6g0g
Kesäkurpitsa112g19kcal0.4g2.8g0.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g107kcal1.8g7.8g7.2g2.2g
Valittu annoskoko151g54kcal0.9g3.9g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna76g27kcal0.5g2g1.8g0.6g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281