Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g13g112kcal0g0g12.5g0g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus125g175kcal3.7g2.5g16.2g0g
Kesäkurpitsa1123g191kcal4.5g28.1g6.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3020g1069kcal19.2g78.4g72.2g22.8g
Valittu annoskoko1510g535kcal9.6g39.2g36.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna755g267kcal4.8g19.6g18.1g5.7g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281