Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g15g135kcal0g0g15g0g
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.3g0.9g4.2g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus150g210kcal4.5g3g19.5g0g
Kesäkurpitsa1348g229kcal5.4g33.7g8.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3624g1284kcal23.2g94g87g27.2g
Valittu annoskoko1812g642kcal11.6g47g43.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna906g321kcal5.8g23.5g21.8g6.8g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281