Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus16g22kcal0.5g0.3g2g0g
Kesäkurpitsa140g24kcal0.6g3.5g0.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g134kcal2.6g9.8g9g2.8g
Valittu annoskoko189g67kcal1.3g4.9g4.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna94g33kcal0.7g2.5g2.3g0.7g
Arvot/100g100g35kcal0.7g2.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281