Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g18g157kcal0g0g17.5g0g
Tomaatti 349g80kcal2g12.1g1g4.9g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus175g245kcal5.2g3.5g22.7g0g
Kesäkurpitsa1572g267kcal6.3g39.3g9.4g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4228g1497kcal27g109.8g101.2g31.8g
Valittu annoskoko2114g749kcal13.5g54.9g50.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna1057g374kcal6.8g27.5g25.3g8g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281