Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaatti 37g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus19g26kcal0.6g0.4g2.4g0g
Kesäkurpitsa169g29kcal0.7g4.2g1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g160kcal3g11.8g10.8g3.4g
Valittu annoskoko227g80kcal1.5g5.9g5.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna113g40kcal0.8g3g2.7g0.9g
Arvot/100g100g35kcal0.7g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281