Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g20g180kcal0g0g20g0g
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus200g280kcal6g4g26g0g
Kesäkurpitsa1800g306kcal7.2g45g10.8g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g1714kcal30.8g125.6g116g36.4g
Valittu annoskoko2420g857kcal15.4g62.8g58g18.2g
Annoskoko puolitettuna1210g429kcal7.7g31.4g29g9.1g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281