Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Tomaatti 44g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus22g31kcal0.7g0.4g2.8g0g
Kesäkurpitsa197g33kcal0.8g4.9g1.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g187kcal3.4g13.6g12.6g4g
Valittu annoskoko264g94kcal1.7g6.8g6.3g2g
Annoskoko puolitettuna132g47kcal0.9g3.4g3.2g1g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281