Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g23g202kcal0g0g22.5g0g
Tomaatti 449g102kcal2.5g15.5g1.3g6.3g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus225g315kcal6.7g4.5g29.2g0g
Kesäkurpitsa2022g344kcal8.1g50.5g12.1g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5436g1925kcal34.6g141g130.2g41g
Valittu annoskoko2718g963kcal17.3g70.5g65.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna1359g481kcal8.7g35.3g32.6g10.3g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281