Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus25g35kcal0.7g0.5g3.2g0g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g214kcal3.8g15.6g14.2g4.6g
Valittu annoskoko302g107kcal1.9g7.8g7.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna151g54kcal1g3.9g3.6g1.2g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281