Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g25g225kcal0g0g25g0g
Tomaatti 499g114kcal2.8g17.2g1.5g7g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus250g349kcal7.5g5g32.4g0g
Kesäkurpitsa2246g382kcal9g56.2g13.5g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6040g2139kcal38.6g156.8g144.8g45.4g
Valittu annoskoko3020g1070kcal19.3g78.4g72.4g22.7g
Annoskoko puolitettuna1510g535kcal9.7g39.2g36.2g11.4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281