Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaatti 56g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus28g39kcal0.8g0.6g3.7g0g
Kesäkurpitsa253g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g241kcal4.2g17.6g16.4g5.2g
Valittu annoskoko340g120kcal2.1g8.8g8.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna170g60kcal1.1g4.4g4.1g1.3g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281