Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g30g270kcal0g0g30g0g
Tomaatti 599g136kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus300g419kcal9g6g38.9g0g
Kesäkurpitsa2696g458kcal10.8g67.4g16.2g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7248g2567kcal46.4g188.2g173.8g54.6g
Valittu annoskoko3624g1284kcal23.2g94.1g86.9g27.3g
Annoskoko puolitettuna1812g642kcal11.6g47.1g43.5g13.7g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281