Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tomaatti 62g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus31g44kcal0.9g0.6g4.1g0g
Kesäkurpitsa281g48kcal1.1g7g1.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana755g267kcal4.6g19.6g18.2g5.8g
Valittu annoskoko378g134kcal2.3g9.8g9.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna189g67kcal1.2g4.9g4.6g1.5g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281