Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g35g315kcal0g0g34.9g0g
Tomaatti 699g159kcal3.9g24.1g2.1g9.8g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus349g489kcal10.5g7g45.4g0g
Kesäkurpitsa3145g535kcal12.6g78.6g18.9g22g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8456g2995kcal54g219.4g202.6g63.6g
Valittu annoskoko4228g1497kcal27g109.7g101.3g31.8g
Annoskoko puolitettuna2114g749kcal13.5g54.9g50.7g15.9g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281