Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus37g52kcal1.1g0.7g4.9g0g
Kesäkurpitsa337g57kcal1.3g8.4g2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g321kcal5.6g23.4g21.6g6.8g
Valittu annoskoko453g160kcal2.8g11.7g10.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna227g80kcal1.4g5.9g5.4g1.7g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281