Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g40g359kcal0g0g39.9g0g
Tomaatti 799g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus399g559kcal12g8g51.9g0g
Kesäkurpitsa3594g611kcal14.4g89.9g21.6g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9664g3423kcal61.8g251g231.6g72.8g
Valittu annoskoko4832g1711kcal30.9g125.5g115.8g36.4g
Annoskoko puolitettuna2416g856kcal15.5g62.8g57.9g18.2g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281