Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g40g360kcal0g0g40g0g
Tomaatti 800g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus400g560kcal12g8g52g0g
Kesäkurpitsa3600g612kcal14.4g90g21.6g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g3428kcal61.8g251.2g232g72.8g
Valittu annoskoko4840g1714kcal30.9g125.6g116g36.4g
Annoskoko puolitettuna2420g857kcal15.5g62.8g58g18.2g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281