Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaatti 87g20kcal0.5g3g0.3g1.2g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus44g61kcal1.3g0.9g5.7g0g
Kesäkurpitsa393g67kcal1.6g9.8g2.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1057g374kcal6.8g27.4g25.6g8g
Valittu annoskoko529g187kcal3.4g13.7g12.8g4g
Annoskoko puolitettuna264g94kcal1.7g6.9g6.4g2g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281