Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g45g404kcal0g0g44.9g0g
Tomaatti 899g205kcal5g31g2.7g12.6g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus449g629kcal13.5g9g58.4g0g
Kesäkurpitsa4043g687kcal16.2g101.1g24.3g28.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10872g3851kcal69.4g282.2g260.6g81.8g
Valittu annoskoko5436g1925kcal34.7g141.1g130.3g40.9g
Annoskoko puolitettuna2718g963kcal17.4g70.6g65.2g20.5g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281