Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g50g449kcal0g0g49.9g0g
Tomaatti 998g227kcal5.6g34.4g3g14g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus499g699kcal15g10g64.9g0g
Kesäkurpitsa4493g764kcal18g112.3g27g31.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12080g4278kcal77.2g313.4g289.6g90.8g
Valittu annoskoko6040g2139kcal38.6g156.7g144.8g45.4g
Annoskoko puolitettuna3020g1070kcal19.3g78.4g72.4g22.7g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281