Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Tomaatti 112g26kcal0.6g3.9g0.3g1.6g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus56g79kcal1.7g1.1g7.3g0g
Kesäkurpitsa505g86kcal2g12.6g3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1359g481kcal8.6g35.2g32.4g10.2g
Valittu annoskoko680g241kcal4.3g17.6g16.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna340g120kcal2.2g8.8g8.1g2.6g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281