Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus6.2g8.7kcal0.2g0.1g0.8g0g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g53kcal1g3.8g3.4g1.2g
Valittu annoskoko76g27kcal0.5g1.9g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g13kcal0.3g1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g35kcal0.7g2.5g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281