Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Tomaatti 125g28kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus62g87kcal1.9g1.2g8.1g0g
Kesäkurpitsa562g96kcal2.2g14g3.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1510g535kcal9.6g39g36.2g11.2g
Valittu annoskoko755g268kcal4.8g19.5g18.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna378g134kcal2.4g9.8g9.1g2.8g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281