Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.4g2.1g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus75g105kcal2.2g1.5g9.7g0g
Kesäkurpitsa674g115kcal2.7g16.8g4g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1812g642kcal11.4g47g43.2g13.6g
Valittu annoskoko906g321kcal5.7g23.5g21.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna453g161kcal2.9g11.8g10.8g3.4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281