Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.2g10.5g0g
Voileipäkinkku,snellman36g37kcal6.5g0.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Puolukka 180g70kcal0.8g12.2g0.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g3445kcal281g133.8g193.4g18.6g
Valittu annoskoko1206g1722kcal140.5g66.9g96.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna603g861kcal70.3g33.5g48.4g4.7g
Arvot/100g100g143kcal11.7g5.5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514