Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Korppujauho 6.7g24kcal0.7g5g0.1g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)17g14kcal0.2g0.6g1.2g0g
Voileipäkinkku,snellman4g4.1kcal0.7g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Puolukka 20g7.8kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g383kcal31.2g14.8g21.6g2.2g
Valittu annoskoko134g192kcal15.6g7.4g10.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna67g96kcal7.8g3.7g5.4g0.6g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514