Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1107kcal126.7g0g66.7g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Rypsiöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Korppujauho 67g244kcal7g49.9g0.7g3.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)167g142kcal1.7g5.8g11.7g0g
Voileipäkinkku,snellman40g41kcal7.2g0.4g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Puolukka 200g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g3828kcal312.4g148.8g215g20.6g
Valittu annoskoko1340g1914kcal156.2g74.4g107.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna670g957kcal78.1g37.2g53.8g5.2g
Arvot/100g100g143kcal11.7g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514