Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Korppujauho 80g293kcal8.4g59.9g0.8g4.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Voileipäkinkku,snellman48g49kcal8.6g0.5g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Puolukka 240g93kcal1.1g16.3g1.2g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g4593kcal374.6g178.6g257.6g24.6g
Valittu annoskoko1608g2297kcal187.3g89.3g128.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna804g1148kcal93.7g44.7g64.4g6.2g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514