Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Korppujauho 13g49kcal1.4g10g0.1g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)33g28kcal0.3g1.2g2.3g0g
Voileipäkinkku,snellman8g8.2kcal1.4g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Puolukka 40g16kcal0.2g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g766kcal62.2g30g42.6g4g
Valittu annoskoko268g383kcal31.1g15g21.3g2g
Annoskoko puolitettuna134g191kcal15.6g7.5g10.7g1g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514