Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.7g3.5g0g
Voileipäkinkku,snellman12g12kcal2.2g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Puolukka 60g23kcal0.3g4.1g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g1148kcal93.8g44.6g64.4g6.4g
Valittu annoskoko402g574kcal46.9g22.3g32.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna201g287kcal23.5g11.2g16.1g1.6g
Arvot/100g100g143kcal11.7g5.5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514