Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Korppujauho 27g98kcal2.8g20g0.3g1.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)67g57kcal0.7g2.3g4.7g0g
Voileipäkinkku,snellman16g16kcal2.9g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Puolukka 80g31kcal0.4g5.4g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g1531kcal125.2g59.6g86.2g8.2g
Valittu annoskoko536g766kcal62.6g29.8g43.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna268g383kcal31.3g14.9g21.6g2.1g
Arvot/100g100g143kcal11.7g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514