Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Korppujauho 33g122kcal3.5g25g0.3g1.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)83g71kcal0.8g2.9g5.8g0g
Voileipäkinkku,snellman20g20kcal3.6g0.2g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Puolukka 100g39kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1914kcal155.8g74.4g107.2g10.4g
Valittu annoskoko670g957kcal77.9g37.2g53.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna335g479kcal39g18.6g26.8g2.6g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514