Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Korppujauho 47g171kcal4.9g35g0.5g2.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)117g99kcal1.2g4.1g8.2g0g
Voileipäkinkku,snellman28g29kcal5g0.3g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Puolukka 140g54kcal0.6g9.5g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g2679kcal218.4g104.4g150.6g14.4g
Valittu annoskoko938g1340kcal109.2g52.2g75.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna469g670kcal54.6g26.1g37.7g3.6g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514