Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1000g1950kcal187g0g135g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%200g260kcal6g4g26g0.2g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Katkarapu pienet (pirkka)150g99kcal22.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g4780kcal438.8g36.8g325.2g10.6g
Valittu annoskoko1650g2390kcal219.4g18.4g162.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna825g1195kcal109.7g9.2g81.3g2.7g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551