Broileria pinaatti-jogurttikastikkeessa

600 g broileria
600 g pinaattia
1-2 sipulia silputtuina
4 valkosipulinkynttä silputtuina
1 pieni chili
1 tl tuoretta inkivääriraastetta
2 tl jauhettua korianteria
2 tl Dijon-sinappia
2 rkl oliiviöljyä
3 dl maustamatonta jogurttia
1 tl mineraalisuolaa

Leikkaa broileri pieniksi kuutioiksi ja paista kuutiot öljytilkassa kypsiksi.

Huuhtele ja silppua pinaatti.

Freesaa öljyssä sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä, lisää joukkoon korianteri ja sinappi, ja sekoittele minuutin verran.

Lisää pinaatti ja kuumenna 1-2 minuuttia.

Lisää vähitellen jogurtti ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi broilerinpalat.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 360g385kcal83.1g0g5.4g0g
Pinaatti 360g48kcal5.8g1.4g1.1g4.7g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Chili paprika punainen9g3.6kcal0.2g0.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Korianteri, annos 10g6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Dijonsinappi, Maille, Original6g4.2kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Oliiviöljy 16g143kcal0g0g16.2g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 180g109kcal5.7g9g4.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g1450kcal193.2g33.8g55.2g12.8g
Valittu annoskoko1017g725kcal96.6g16.9g27.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna509g363kcal48.3g8.5g13.8g3.2g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.7g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117152