Broileria pinaatti-jogurttikastikkeessa

600 g broileria
600 g pinaattia
1-2 sipulia silputtuina
4 valkosipulinkynttä silputtuina
1 pieni chili
1 tl tuoretta inkivääriraastetta
2 tl jauhettua korianteria
2 tl Dijon-sinappia
2 rkl oliiviöljyä
3 dl maustamatonta jogurttia
1 tl mineraalisuolaa

Leikkaa broileri pieniksi kuutioiksi ja paista kuutiot öljytilkassa kypsiksi.

Huuhtele ja silppua pinaatti.

Freesaa öljyssä sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä, lisää joukkoon korianteri ja sinappi, ja sekoittele minuutin verran.

Lisää pinaatti ja kuumenna 1-2 minuuttia.

Lisää vähitellen jogurtti ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi broilerinpalat.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 600g642kcal138.5g0g9g0g
Pinaatti 600g80kcal9.7g2.4g1.8g7.8g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Korianteri, annos 10g10g2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Dijonsinappi, Maille, Original10g7kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 300g181kcal9.6g15g7.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 6.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3390g2417kcal322.6g56.4g91.8g21.4g
Valittu annoskoko1695g1208kcal161.3g28.2g45.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna848g604kcal80.7g14.1g23g5.4g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.7g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117152