Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis667g747kcal146.7g0g20g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Tomaattisose tomaattipyree 187g142kcal8.4g24.1g0.4g1.9g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 133g23kcal2.8g0.3g0.4g3.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g1943kcal320.8g62.6g44.8g20.8g
Valittu annoskoko1512g972kcal160.4g31.3g22.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna756g486kcal80.2g15.7g11.2g5.2g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183