Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis750g840kcal165g0g22.5g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Tomaattisose tomaattipyree 210g160kcal9.5g27.1g0.4g2.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 150g25kcal3.1g0.3g0.4g3.6g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.3kcal0g0.4g0.4g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g2186kcal360.8g70.4g50.4g23.4g
Valittu annoskoko1701g1093kcal180.4g35.2g25.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna851g547kcal90.2g17.6g12.6g5.9g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183