Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis83g93kcal18.3g0g2.5g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 23g18kcal1.1g3g0g0.2g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 17g2.8kcal0.3g0g0g0.4g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g243kcal40g7.6g5.2g2.6g
Valittu annoskoko189g121kcal20g3.8g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna95g61kcal10g1.9g1.3g0.7g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183