Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis167g187kcal36.7g0g5g0g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 47g36kcal2.1g6g0.1g0.5g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 33g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g486kcal80.2g15.8g11.2g5.2g
Valittu annoskoko378g243kcal40.1g7.9g5.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna189g121kcal20.1g4g2.8g1.3g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183