Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis250g280kcal55g0g7.5g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 70g53kcal3.2g9g0.1g0.7g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1g0.1g0.1g1.2g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g729kcal120.2g23.4g16.6g7.8g
Valittu annoskoko567g364kcal60.1g11.7g8.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna284g182kcal30.1g5.9g4.2g2g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183