Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis333g373kcal73.3g0g10g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattisose tomaattipyree 93g71kcal4.2g12g0.2g0.9g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 67g11kcal1.4g0.1g0.2g1.6g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g971kcal160.4g31.2g22.6g10.2g
Valittu annoskoko756g486kcal80.2g15.6g11.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna378g243kcal40.1g7.8g5.7g2.6g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183