Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis417g467kcal91.7g0g12.5g0g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattisose tomaattipyree 117g89kcal5.3g15.1g0.2g1.2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 83g14kcal1.7g0.2g0.2g2g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1215kcal200.6g39.2g27.8g13.2g
Valittu annoskoko945g607kcal100.3g19.6g13.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna473g304kcal50.2g9.8g7g3.3g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183