Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)875g306kcal32.4g37.6g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 683g2342kcal69.5g477.7g8.2g23.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 385g1171kcal33.7g213.3g7.3g53.5g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl228g774kcal31.8g145.6g7.1g12.5g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 131g396kcal0.1g97.3g0g0g
Hiiva 88g65kcal11.5g1g0.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g10106kcal358g1945g52.8g191.8g
Valittu annoskoko2394g5053kcal179g972.5g26.4g95.9g
Annoskoko puolitettuna1197g2527kcal89.5g486.3g13.2g48g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271