Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)1000g350kcal37g43g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 440g1338kcal38.5g243.8g8.4g61.2g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl260g884kcal36.4g166.4g8.1g14.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 150g452kcal0.2g111.2g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g11549kcal409.4g2223g60.6g219.4g
Valittu annoskoko2736g5775kcal204.7g1111.5g30.3g109.7g
Annoskoko puolitettuna1368g2887kcal102.4g555.8g15.2g54.9g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271