Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)2000g700kcal74g86g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 880g2676kcal77g487.5g16.7g122.3g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl520g1768kcal72.8g332.8g16.1g28.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 300g904kcal0.3g222.3g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g23099kcal818.6g4445.6g120.6g438.6g
Valittu annoskoko5472g11550kcal409.3g2222.8g60.3g219.3g
Annoskoko puolitettuna2736g5775kcal204.7g1111.4g30.2g109.7g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271