Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)250g88kcal9.3g10.8g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 110g334kcal9.6g60.9g2.1g15.3g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl65g221kcal9.1g41.6g2g3.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 38g113kcal0g27.8g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g2887kcal102.4g555.8g15g54.8g
Valittu annoskoko684g1444kcal51.2g277.9g7.5g27.4g
Annoskoko puolitettuna342g722kcal25.6g139g3.8g13.7g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271