Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g438g551kcal21.9g12.3g45.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g263g945kcal73.5g5.2g70.9g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl42g143kcal5.9g23.5g2.8g4.6g
Ruisjauho Pirkka79g240kcal7.6g48g1.6g11.8g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g4339kcal267g185.8g281.8g32.8g
Valittu annoskoko1022g2169kcal133.5g92.9g140.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna511g1085kcal66.8g46.5g70.5g8.2g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368