Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g4281g5394kcal214g119.9g449.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2569g9247kcal719.2g51.4g693.5g0g
Kananmuna kuoreton 1884g2687kcal235.4g5.7g193.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl411g1397kcal57.5g230.1g27.5g45.2g
Ruisjauho Pirkka771g2350kcal74.7g470g15.4g115.6g
Leivinjauhe 86g150kcal4.5g32.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42450kcal2610.6g1819g2758g322.4g
Valittu annoskoko10000g21225kcal1305.3g909.5g1379g161.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10613kcal652.7g454.8g689.5g80.6g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368